Let op! Van 2 tot en met 26 mei zijn wij gesloten. Uw bestellingen worden verzonden op 27 mei 2024.

Winkelmand

Plantenvoedings tabletten voor kamer- & balkonplanten werking 6 maanden (11, 25 of 35 stuks)

2,908,49 Incl. BTW

Aantal

Clear

Beschrijving

Plantenvoeding voor kamerplanten, balkonplanten & terrasplanten

Wil jij jouw kamerplanten, balkonplanten & terrasplanten gezond houden, maar wil je niet te vaak bezig zijn met de verzorging? Dan bieden deze plantenvoedings tabletten de oplossing. Dit product geeft per tablet geleidelijk voeding af tot wel 6 maanden, hierdoor zullen jouw planten voldoende plantenvoeding krijgen.

Elk huis wordt gezelliger door mooie kamerplanten, balkonplanten & terrasplanten, maar om mooi te blijven hebben deze planten wel de jusite verhouding voeding nodig. Dankzij deze voedingstabletten krijgen jouw groene en/of bloeiende planten 6 maanden lang steeds de juiste hoeveelheid voeding. Dit gebeurt onder invloed van de temperatuur en het vochtgehalte in de pot. Je kunt jouw binnenplanten & buitenplanten het beste 2 keer per jaar voeden: in het voorjaar en in het najaar. Duw de voedingstablet voorzichtig in de aarde en geef de plant hierna wat water om het product te activeren.

De hoeveel voedingstabletten die je nodig hebt is afhankelijk van de pot grote: je hebt 1 tablet nodig bij een potdiameter van +/-15 centimeter, 2 bij +/-20 centimeter, 4 bij +/-25 centimeter en 8 bij een diameter die groter is dan +/-35 centimeter.
Eigenschappen:

  • Voedingstabletten voor gezonde en mooie planten
  • Geschikt voor kamerplanten & balkonplanten
  • Makkelijk in gebruik
  • Geeft tot maar liefst 6 maanden voeding af
  • Deze verpakking bevat 10,25 of 35 planten voedingstabletten

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Aantal

11 stuks, 25 stuks, 35 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plantenvoedings tabletten voor kamer- & balkonplanten werking 6 maanden (11, 25 of 35 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *