Let op! Van 2 tot en met 26 mei zijn wij gesloten. Uw bestellingen worden verzonden op 27 mei 2024.

Winkelmand

Uitverkocht

Balkon en Terrasplanten voeding voor bloeiende planten (0,5 liter) – terrasplantenvoeding – terasplantenvoeding – voeding voor balkonplanten

4,60 Incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Nog langer plezier van de bloemenpracht op uw balkon, terras of in de tuin. Sterke planten met een mooie kleur en een rijke bloei. Dat is het resultaat van het bemesten met Culvita Balkon- en Terrasplantenvoeding.

Waarvoor is deze geschikt: 
Culvita Balkon & Terrasplantenvoeding kan worden toegepast bij alle bloeiende planten in een pot of in bak.

Waarvoor niet geschikt: 
Dit product kan beter niet gebruikt worden bij groenblijvende planten. Het verdient aanbeveling om dan Culvita Plantenvoeding Universeel of Culvita Mediterrane Plantenvoeding toe te passen. Sterke planten met een mooie kleur en een rijke bloei. Dat is het resultaat van het bemesten met Culvita Balkon- en Terrasplantenvoeding. Bovendien zullen planten beter bestand zijn tegen ziekten en insecten.

Het verdient aanbeveling om eens in de 10 dagen te bemesten met Culvita Balkon- en Terrasplantenvoeding. Bij toepassing langzaam water geven ter voorkoming van overloop en het verlies van voedingsstoffen. De fles op een vorstvrije plaats bewaren.

Eigenschappen: 
NPK 7+7+7 + MgO
7% (g/l) stikstof totaal (N)
waarvan:
2% Nitraatstikstof, 1% Ammoniumstikstof en 4% Ureum
7% (g/l) fosforzuuranhydride (P2O5)
7% (g/l) kaliumoxyde (K2O)
plus sporenelementen

Toepassen:
April, Mei, Juni, Juli, Augustus en September

Dosering:
Culvita Balkon- en Terrasplantenvoeding toevoegen aan het gietwater. Aan de binnenzijde van de dop is een maatbeker bevestigd. Voeg 20 ml Balkon- en Terrasplantenvoeding toe aan 2½ liter water.

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balkon en Terrasplanten voeding voor bloeiende planten (0,5 liter) – terrasplantenvoeding – terasplantenvoeding – voeding voor balkonplanten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *